با توجه به اینكه یكی از مهمترین هزینه ها در صنعت هزینه های تعمیر و نگهداری و توقف روند تولید ناشی از خطاها می باشد، بحث تشخیص به موقع خطا به منظور پیشگیری از گسترش آن از اهمیت بالایی در صنعت برخوردار است. بسیاری از محققان و مهندسان در سالهای اخیر توجه خود را به تشخیص خطا و نگهداری پیشگیرانه که هدف آن جلوگیری از خطاهای بزرگ در موتورهاست، معطوف کرده اند. تا کنون روش های مخرب و غیر مخرب زیادی پیشنهاد شده اند. روش های غیر مخرب روش هایی هستند که بر پایه اندازه گیریهای ساده و ارزان بنا شده اند و نیازی به تغییر ساختار موتور ندارند.
در این پروژه سعی می شود با بهره گرفتن از تحلیل سیگنال جریان استاتور برای تشخیص بعضی خطاها در موتور القایی مورد بررسی قرار گیرد. و سپس با انتخاب متد مناسب روشی برای تشخیص خطاهای مهم نظیر خطای ترک خوردگی میله های روتور و خطای عدم هم محوری استاتور و روتور ارائه خواهد شد.
این پایان نامه در نه فصل به شرح زیر تنظیم شده است:

ابتدا در فصل دو به معرفی انواع خطاهای رایج در ماشینهای القایی، علل وقوع و نیز اثرات و پی آمدهای آنها خواهیم پرداخت. در فصل سه ضمن معرفی راهكارهای مختلف بكار رفته برای تشخیص خطا در ماشینهای القایی، مزایا و معایب آنها بررسی می شود. سپس در فصل چهار در مورد روش های مدلسازی دینامیكی موتور القایی معیوب

خرید متن کامل این پایان نامه :

 

پایان نامه و مقاله

 

 بحث می شود. در فصل پنج به تعمیم نظریه تابع سیم پیچی در حالت عدم هم محوری روتور و استاتور خواهیم پرداخت. در فصل شش محاسبه اندوكتانسهای موتور القایی سه فاز قفس سنجابی در حالتهای مختلف عدم هم محوری انجام خواهد شد. تحلیل كامپیوتری موتور القایی سه فاز القایی در حالت عدم هم محوری بین روتور و استاتور و تشخیص عیب با بهره گرفتن از آنالیز FFT در فصل هفتم ارائه می گردد. در فصل هشتم نیز به تحلیل كامپیوتری موتور القایی سه فاز قفس سنجابی در حالتهای مختلف شكستگی میله های روتور ودر نهایت به تشخیص عیب موتور با بهره گرفتن از آنالیز FFT خواهیم پرداخت.

فصل نهم نیز به نتیجه گیری و بیان پیشنهادات اختصاص دارد.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...